.
 TJÄNSTEFÖRETAGET
 BOKA TJÄNSTER I SVERIGE AB 

Denna sida är under uppbyggnad.

,tekniska lösningar  och garantier. De proffessionela återförsäljarna brukar också kunna  rita upp era badrum på 3D ritningar. Fråga oss gärna om vilken  återförsäljare så ger vi er rekommendation vart ni skall vända er. Så  när ritningarna och val av material är klart kommer ni till oss och  utifrån dessa ritningar ger vi er en offert på arbetskostnaden för att  färdigställa utifrån ritningen.

iiiiiiiidddd

  • ,,kkkkk


Vi håller för närvarande på att skapa innehåll för den här delen. Vi behöver lite mer tid för att kunna matcha våra höga krav på service.

Kom tillbaka. Tack för ditt intresse!

Idén  till detta är att jag tror på de små och medelstora företagen och dess  struktur att de jobbar lokalt nära våra kunder samt att tilldelade jobb  kommer det lokala näringslivet till del. Då man beställer ett jobb som  uppdragsgivare så vet jag att de som utför jobben har mer känsla för  uppdragen de får, då de oftast är familjedrivna företag som vet hur  viktigt det är att sköta om våra kunder.

Vårt koncept bygger på kontrakterade underleverantörer

Alla  vet nog hur mycket arbete det är att ta in offerter i från olika  hantverkare och att få dessa i rimlig tid, väl igång med utvalda  hantverkare så gäller det att få dem att passa tidplanerna.Det är så  lätt att tänka allt ordnar sig nog.. ja har man tur så ordnar sig  arbeterna så att det blir klart i tid.

Därför  rekommenderar vi att ni kontaktar oss direkt för hjälp så slipper ni en  mängd olika offerter i från hantverkare, vi skriver vi tydliga och  enhetliga offerter för de tjänster ni önskar hjälp med.

Vårt mål är inom 24 timmar då ni har kontaktat oss skall få svar på era önskemål så som offerter start av jobb m.m.

Vid starten av Boka tjänster nu i  Sverige så bestämde jag Stefan Spångberg (ägare) att konceptet skulle  bestå i att i stort sett alla jobb skall utföras av underleverantörer  och bara en liten del med egen personal

Konfigurera denna hämtningswidget